Célunk:
„Elégedett, visszatérő ügyfelek és minőségi rendszerek kialakítása.”
Üdvözlöm a TS-License weboldalán,
Takács Sándor vagyok, élelmiszermérnök.
Alapvégzettségemet tekintve szakács vagyok. A szakmai gyakorlatok során az élelmiszeripar egyre jobban érdekelt, így tovább tanultam, és a Debreceni Egyetemen megszereztem az Élelmiszermérnöki diplomát. Számos kutatásban részt vehettem az egyetemi éveim során, például a szuvid technológia fejlesztésében, illetve az élelmiszerekkel kapcsolatba hozható nano szelén kutatásban. Szakmai munkásságom elején a tejiparban szerezhettem iparági tapasztalatot, 4 évig voltam a Magyar Sajt Kft. Minőségirányítási vezetője, később pedig az East-milk Kft. Üzemigazgatója.
Vállalkozásomat 2016-ban alapítottam meg.
Feleségem, Takács-Gál Marianna harmadik generációs húsipari családból származik. Nagymamája az első hentes végzettségű hölgy volt Magyarországon. Az iparági szeretetét a családtól örökölte. Az élelmiszermérnöki diplomát megszerezve, több mint 8 évig dolgozott a húsipar területén Minőségirányítási vezetőként. Jelenleg a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertechnológiai Intézet ügyvivő-szakértőjeként dolgozik a vállalkozás mellett.
Cégünket feleségemmel közösen fejlesztettük, mivel mindkettőnk szenvedélye az élelmiszeripar.
Számos belső auditori bizonyítvánnyal rendelkezünk, így például ISO 9001., IFS, Halal .
Vállalkozásom mára már egy szakmai csapattá vált, amely kielégíti az élelmiszeripar területén a kis- és nagyüzemi fejlesztéseket és technológiai tervezéseket. A tervezés mellett a kivitelezésben is aktívan részt veszünk.
Vállalkozásom az élelmiszeripar számos területére kínál megoldást:
Elérhetőségek:
Takács Sándor
élelmiszermérnök
takacs.sandor@uzemengedely.hu
+36 20 482-5604
Takács-Gál Marianna
Okleveles élelmiszerbiztonsági-, és minőségi mérnök
iroda@uzemengedely.hu
+36 20 247-2684
Kövess bennünket a facebook-on!