Célunk:

„Elégedett, visszatérő ügyfelek és minőségi rendszerek kialakítása.”

Takács Sándor élelmiszermérnök

Üdvözlöm a TS-License weboldalán,

Takács Sándor vagyok, élelmiszermérnök.

Alapvégzettségemet tekintve szakács vagyok. A szakmai gyakorlatok során az élelmiszeripar egyre jobban érdekelt, így tovább tanultam, és a Debreceni Egyetemen megszereztem az Élelmiszermérnöki diplomát. Számos kutatásban részt vehettem az egyetemi éveim során, például a szuvid technológia fejlesztésében, illetve az élelmiszerekkel kapcsolatba hozható nano szelén kutatásban. Szakmai munkásságom elején a tejiparban szerezhettem iparági tapasztalatot, 4 évig voltam a Magyar Sajt Kft. Minőségirányítási vezetője, később pedig az East-milk Kft. Üzemigazgatója.

Vállalkozásomat 2016-ban alapítottam meg.

Feleségem, Takács-Gál Marianna harmadik generációs húsipari családból származik. Nagymamája az első hentes végzettségű hölgy volt Magyarországon. Az iparági szeretetét a családtól örökölte. Az élelmiszermérnöki diplomát megszerezve, több mint 8 évig dolgozott a húsipar területén Minőségirányítási vezetőként. Jelenleg a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertechnológiai Intézet ügyvivő-szakértőjeként dolgozik a vállalkozás mellett.

Cégünket feleségemmel közösen fejlesztettük, mivel mindkettőnk szenvedélye az élelmiszeripar.

Számos belső auditori bizonyítvánnyal rendelkezünk, így például ISO 9001., IFS, Halal .

Vállalkozásom mára már egy szakmai csapattá vált, amely kielégíti az élelmiszeripar területén a kis- és nagyüzemi fejlesztéseket és technológiai tervezéseket. A tervezés mellett a kivitelezésben is aktívan részt veszünk.

Vállalkozásom az élelmiszeripar számos területére kínál megoldást:

  • Élelmiszeripari üzemek és vendéglátóhelyek, kereskedelmi egységek technológiai tervezése és engedélyeztetés
  • Vendéglátóhelyek (éttermek, cukrászdák), kereskedelmi egységek (élelmiszer boltok, pékségek, hentesboltok stb.) számára HACCP és minőségirányítási rendszerek kidolgozása
  • Élelmiszer ipari üzemek számára HACCP és minőségirányítási rendszerek kidolgozása (tejipar, húskészítmény gyártás, vágóhidak, zöldség és gyümölcs feldolgozás, konzervipar, péküzemek, késztermék gyártó üzemek, stb.)
  • Élelmiszer ipari üzemek auditálható rendszerek kiépítése és felkészítés (IFS, BRC, ISO)
  • Oktatás a vendéglátásban, élelmiszer gyártó üzemekben
  • Élelmiszerek gyártmánylapjainak, tápértékékének, jelölésének felülvizsgálata és számos más szakmai tanács ügyben
  • Élelmiszeripari pályázati anyagok összeállítása, eszközbeszerzések
  • Élelmiszer ipar és vendéglátás által használt vegyszerek és munkaruhák biztosítása
  • Élelmiszer ipari üzemek részére önellenőrzési terv készítése és mintavételezés.
Takács-Gál Marianna élelmiszermérnök

Elérhetőségek:

Takács Sándor
élelmiszermérnök
takacs.sandor@uzemengedely.hu
+36 20 482-5604


Takács-Gál Marianna
Okleveles élelmiszerbiztonsági-, és minőségi mérnök
iroda@uzemengedely.hu
+36 20 247-2684